Ortaklar Köyü Ortaokulu

Vizyon: Hayatının her aşamasında planlamayı kendine ilke edinmiş öğrencilerimizle planlı eğitimde ve proje yönetiminde ilde-ilçede önder olmak.

Misyon: Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen kendisine ve çevresine duyarlı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, sorgulayan düşünen ve araştıran bir nesil yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.30 - 15.00
Isınma: Merkezi Kalorifer Sistemi
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi her gün Şemdinli merkezden Ortaklar köyüne gidiş-geliş yapar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0530 575 39 09

WEB - https://ortaklarkoyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTAKLAR KÖYÜ KÖYÜN KENDISI KÜME EVLERİ ORTAKLAR KÖYÜ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 96 DERECİK / HAKKARİ

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam Gün